פעיל רשת באמירויות: להחיל ריבונות ישראל ביהודה ושומרון

צילום: מירי צחי

פעיל רשת מרכזי מאיחוד האמירויות קורא להגלות את הנהגת הרש"פ ולהחיל ריבונות ישראלית ביהודה ושומרון.

מערכת ריבונות
11-10-2020

חסן סאלח אל-מוג׳ייני, תושב איחוד האמירויות הפעיל ברשתות החברתיות, קורא להחלת ריבונות ישראל ביהודה ושומרון ולגירוש המנהיגות הפלשתינית.
 
על דבריו של אל מוג'ייני, המתראיין רבות לערוצי תקשורת אמירתים ובינלאומיים, דיווח אתר 'חדשות המשק' המצטט מעיקרי דבריו של האמירתי התוקף באחרונה בחריפות את הנהגת ערביי יהודה ושומרון.
 
״חייבים לפרק את הרשות הפלסטינית, לשלוח את ההנהגה שלה לגלות, להחיל ריבונות ישראלית על שטחי יהודה ושומרון ולשקם את עזה כך שאנשים יוכלו להנות מחייהם ברווחה״, כותב אל מוג'ייני.
 
בהתבטאות קודמת אמר אל מוג'ייני כי הנהגת הרש"פ אינה מעוניינת בפיתרון הסכסוך הישראלי פלשתיני, משום שהוא מקור ההכנסה שלהם. ״זאת הסיבה שהם מסרבים לכל ההצעות... הם, משפחותיהם וקרובי המשפחה שלהם מנהלים חיי יוקרה״. לדבריו: ״ההנהגה הפלסטינית מהמרת רק על הצד המפסיד, בעיקר איראן וטורקיה. ההימור שלהם הוא על פאנאטיות, דמגוגיה ויריבות במקום על ריאליזם ופעולה מאורגנת״.
 
באתר 'חדשות המשק' מציינים כי כרבע מעוקביו של אל מוג'ייני כיום הם ישראלים והוא "זוכה לתמיכה רבה באיחוד האמירויות ונתפס כמייצג ציבור רחב של אמירתים המעוניינים בטובתה של ישראל ומגנים את התנהלותה של הרשות הפלשתינית".
 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
יחד אתכם לשדרות, לכנס ה-7 של נוער הריבונות
מערכת ריבונות
19-05-2025
ההיערכות לכנס ה-7 של נוער הריבונות, מנהיגי העתיד של ישראל, בעיצומן. קבלו הצצה למה שמתוכנן והזדמנות לקחת חלק.
ריבונות - כתב עת מדיני
תודה לך, דוד טראמפ
מערכת ריבונות
18-05-2025
במקום להיעלב מהדילוג הנשיאותי על בירת ישראל, עלינו להודות לנשיא דונלד טראמפ על המסר ההיסטורי שהוא מעביר לנו בדילוג הזה.
ריבונות - כתב עת מדיני
הנוער לראש הממשלה ולשר הביטחון: לא מפספסים הזדמנות היסטורית לריבונות
מערכת ריבונות
09-05-2025
"הזדמנות שאסור לפספס": לחץ מימין על ראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון כ"ץ בדרישה להחלת הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
לומדים מהעבר בדרך לעתיד של עצמאות וריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
30-04-2025
עצמאותה וריבונותה של ישראל מחייבים את המנהיגות הישראלית יחד עם העם כולו בשילוב שבין לימוד העבר והתקווה לעתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות בוועידת מדיניות הבינלאומית של JNS
מערכת ריבונות
29-04-2025
בפניכם דברה של תנועת הריבונות בועידת המדיניות של JNS שהתקיימה בירושלים, עיקרי חזון הריבונות בדקות בודדות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר לוין רואה בהחלת הריבונות את יעדו הבא
מערכת ריבונות
11-04-2025
בתנועת הריבונות מברכים את השר לוין על דבריו (מקור ראשון) אודות חלומו ותקוותו לזכות להצביע בהצבעה בה יוחלט על ריבונות ישראל ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
ברכת תנועת הריבונות לשגריר ארה"ב הנכנס, מייק האקבי
מערכת ריבונות
10-04-2025
תנועת הריבונות מברכת את שגריר ארה''ב הנכנס, ידיד ישראל, מייק האקבי: תזכה להיות ממקדמי חזון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.