דברנו לנוער הריבונות

חזון הריבונות זקוק לרוח הגדולה של נוער הריבונות, בעיקר בתקופה זו.

מערכת ריבונות
21-01-2021

דברים שכתבנו לנוער הריבונות לכבוד הפקתו של עלון נוער הריבנות מס' 8:

אנו בתקופה מורכבת של ממשל מתחלף בארה"ב ובישראל, עובדה המחייבת אותנו לחזור ולהדגיש את חובתנו וזכותנו ההיסטורית להמשיך ולפעול להגשמתו של חזון הריבונות.
 
הרכב הממשלה הבאה בישראל רחוק מלהיות ידוע וברור לנו, אך זהותו ועמדותיו של נשיא ארה"ב הנכנס ידועות וברורות לנו. ממשלת ישראל הבאה צפויה לעמוד תחת לחצים כבדים לנסיגות ויתורים והתקפלויות. רוח הסכמי אוסלו המסוכנים צפויה לחזור ולנשוב עלינו מכיוון הבית הלבן וכדי לעמוד בפרץ על ממשלת ישראל הבאה להיות חזקה ואיתנה ברוחה, אך בעיקר בעלת עמוד שדרה אידיאולוגי ברור הדוחה רעיונות שכאלה ומקדם את החזון הציוני, היהודי, המוסרי והצודק של החלת ריבונות ישראל על כל ארץ ישראל.
 
על מנת שאכן תקום ממשלה שכזו מחנה הימין צריך לעמול קשה כדי להרחיב את שורותיו, כדי למנוע פילוגים ואבדן קולות ברסיסי מפלגות, אך בעיקר כדי להציב חזון ויעד אידיאולוגי ברור. כל זאת מבלי לוותר על המאבק הנחוש לחיזוק וביצור הכלכלה והבריאות בישראל של עידן מגפת הקורונה.
 
כאן, נוער יקר, אתם נכנסים לתמונה. כאן בכוחכם לחולל את השינוי במו ידיכם. כל אחד ואחת מכם הוא והיא שגריר ושגרירה נאמנים של החזון שעם ישראל כל כך זקוק לו בימים אלה. פעילות ההסברה שלכם יוצרת רוח רעננה ברחוב הישראלי, נותנת רוח גבית לשליחי הציבור הפוליטיקאים והמדינאים ומצרפת עוד ועוד תומכים ושותפים לחזון הריבונות והדבקות בארץ ישראל.
 
בתקופה זו של מערכת בחירות מנהיגי ישראל עוקבים אחר עמדות העם באינספור סקרים וניתוחי דעת קהל שרק מיעוטם מגיע לתקשורת ולציבור. מרבית הסקרים נשארים בחדרים סגורים עם יועצי אסטרטגיה, מומחים ומובילי קמפיין. באותם חדרים הם בוחנים את רוח העם ורצונו ובהתאם מפרסמים את התחייבויותיהם, הצהרותיהם ויעדיהם לקדנציה הבאה.
 
המדינאים והפוליטיקאים יזהו את הרוח הגדולה שאותה תובילו ברחוב הישראלי דרך דוכני הסברה, שיחות, מפגשים, הפצת חומרי הסברה, פאנלים שונים ועוד ויפעלו בהתאם לפני ואחרי הבחירות. הרוח הגדולה הזו שלכם יכולה וצריכה לחולל מהפכה פוליטית של ממש, להביא למחנה לאומי ימני גדול ואיתן העומד על עמדותיו האידיאולוגיות, על ערכי הזהות היהודית והמסורת ועל ערכי ארץ ישראל וההיאחזות בה.
 
עלינו לזכור כי המחנה שמנגד פועל במרץ ואינו נח לרגע. במימון זר ובהתארגנות של עמותות שונות הוא מקדם את תפיסותיו מתוך תחושה ואמונה שלפניו הזדמנות היסטורית להחזיר אל השולחן המדיני את רעיונות חלוקת הארץ והקמת מדינת טרור בליבה. המהפך בארה"ב מפיח בהם תקווה למהפך דומה גם אצלנו. תקווה זו מהווה עבורם זריקת מרץ משמעותית השולחת אותם לפעילות והתגייסות מירבית לקראת יום הבחירות. מולם עלינו לזכור שהצדק ההיסטורי לצידנו ובשמו נפעל למען עתיד עם ישראל ומדינת ישראל.
 
ככל שקולה של ארץ ישראל יישמע דרך קולכם שלכם חזק יותר, כך תהיה השפעתכם חזקה יותר ואיתה כוחה הגובר והולך של ארץ ישראל.


לעיון בעלון נוער הריבונות לחצו כאן

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
'כל עוד לא נעלה להר לא חזרנו הביתה'
מערכת ריבונות
27-10-2026
כדי לחולל מהפכה ולייהד את הגליל והנגב דרושה תפיסה תכנונית חדשה וכוללת. מתכנן הערים, האדריכל יורם גינזבורג, מספר על הטרגדיה היהודית בארץ ישראל, על האפליה המסוכנת ועל הדרך לצאת מהן.
ריבונות - כתב עת מדיני
הלוחות ושברי הלוחות של רפורמת לוין-רוטמן
מערכת ריבונות
27-10-2026
מכס ראשות ועדת חוקה ומשפט טווה ח"כ שמחה רוטמן בסבלנות וביסודיות את יישומה בפועל של הרפורמה לתיקון מערכת המשפט. על ההצלחות ועל מה שעוד נותר להשלים הוא מספר.
ריבונות - כתב עת מדיני
העצמת חבל התקומה – מענה לטרור וכורח ריבוני
מערכת ריבונות
27-10-2026
עם ההשקעות, התכנון המשותף ורצינות הממשלה הלך ונבנה האמון מול תושבי חבל התקומה וגבול הלבנון. השר אלקין: היעד הוא לא רק שיקום ההרס, אלא צמיחה והכפלת האוכלוסיה. המספרים כבר מדברים בשטח.
ריבונות - כתב עת מדיני
ישראל יוצאת מהמלחמה מחוזקת מאי פעם
מערכת ריבונות
22-10-2026
ההישגים הביטחוניים של המערכה הארוכה שנכפתה על ישראל הם ראשיתה של תנופה מדינית, כלכלית ודמוגרפית. ראש תכנית צ'רצ'יל משקיף במבט אופטימי על עתידה של ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
מסיפורי התנ"ך ועד משה זר. מורשת מתעוררת
מערכת ריבונות
22-10-2026
מהפכה של ממש מתחוללת באתרי המורשת ביהודה ושומרון. סיפורי התנ"ך מתעוררים לתחייה והמוני תיירים מהארץ ומחו"ל מגיעים לחזות בפלא שמחבר מחדש את העם היהודי לערש הולדתו.
ריבונות - כתב עת מדיני
אחרי הכול, זה או אנחנו או הם...
מערכת ריבונות
22-10-2026
החוקרת ד"ר מור אלטשולר מנתחת במבט מפוכח את המסרים הנוקבים של יום השבעה באוקטובר ואת הסיבות לחזרת השמאל לאותה מתכונת הרסנית ומסוכנת לעתיד מדינת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
היכן המנהיג בעל החזון והאומץ להחיל ריבונות?
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-10-2026
זכותנו על הארץ הזאת אינה מתחילה בהחלטה של האו״ם ואינה תלויה באישורו של העולם.
ריבונות - כתב עת מדיני
אין אלטרנטיבה. זה או ריבונות או סכנה קיומית
מערכת ריבונות
22-10-2026
כשמפלגות לאומיות נרתעות מלהציג חזון ריבונות ואת הדרך להגיע אליו, המשמעות היא קיבעון תודעתי, לחצים בינלאומיים ונסיגות שאחריתן מדינה פלשתינית. עו"ד נורדמן בראיון
ריבונות - כתב עת מדיני
תפיסת הביטחון והמדיניות של ישראל במקום אחר לחלוטין
מערכת ריבונות
22-10-2026
כורח המלחמה אילץ את ההנהגה הצבאית והמדינית לתקן שורה ארוכה של תפיסות שסינדלו אותה מול קשת האש שטוו סביבה האיראנית. פרופ' גבי סיבוני שהתריע והזהיר, מסכם את קץ הקונספציה.
ריבונות - כתב עת מדיני
כך נראית מהפכה ציונית שקטה
מערכת ריבונות
22-10-2026
בזה אחר זה פתח שר האוצר את צווארי הבקבוק שבלמו במשך עשרות שנים את ההתיישבות ביהודה ושומרון. ראש מועצת בקעת הירדן משתאה לנוכח המהפכה ומספר איך כל זה קרה.