שר הבריאות לנוער הריבונות: מחויב לחזון הריבונות

לשכת השר

במפגש עם נוער הריבונות בירך שר הבריאות, יולי אדלשטיין, על פעילות התנועה לקידום ריבונות ישראל ביו"ש והביע המשך מחויבות לחזון ויישומו.

מערכת ריבונות
01-09-2020

בתוך סערת המאבק בנגיף הקורונה הקדיש (שני 31.8) שר הבריאות, יואל (יולי( אדלשטיין, זמן גם למפגש עם נציגים של תנועת נוער הריבונות, במהלכו שבה ועלתה סוגיית הריבונות ביהודה ושומרון על רקע המהלכים המדיניים מול איחוד האמירויות.

נציגי התנועה העלו בפני השר אדלשטיין את דאגתם מחזרתו לשולחן הדיונים של השיח אודות המדינה הפלשתינית והסכנה הקיומית לעתיד ישראל מאפשרות של הקמתה של מדינה שכזו, לבד מהפגיעה העקרונית בזכותו של עם ישראל על ארצו.

השר אדלשטיין הביע הבנה לדאגתם של בני הנוער מדחיית יישומה של תכנית הריבונות וקבע כי הוא עצמו חש מחויב ליישומו של החזון גם בעתיד. אדלשטיין התעניין בפעילותה של תנועת נוער הריבונות ונציגי התנועה סיפרו לו על הפעילות ההסברתית הענפה המתקיימת בניצוחה של התנועה, על מפגשי זום שהתקיימו לאורך תקופת הקורונה עם אישי ציבור ופוליטיקאים. כמו כן הציגו בראשי פרקים את תכניותיה של התנועה לעתיד.

במהלך הפגישה העניקו נציגי התנועה לשר הבריאות כשי סמלי תבליט של ארץ ישראל והביעו הערכה על פעילותו ארוכת השנים לקידומו של חזון הריבונות. בתנועת הריבונות מזכירים כי השר אדלשטיין היה שותף לכנסי הריבונות עוד בצעדיה הראשונים של התנועה. בני הנוער והשר סיכמו על שיתוף פעולה עתידי. "לא קורונה ולא שום דבר אחר צריכים לעצור את הפעילות הברוכה למען הריבונות שלנו ביהודה ושומרון", אמר השר שבירך על פעילותה הענפה של התנועה.

בתנועת הריבונות מציינים כי העובדה שהשר אדלשטיין מצא לנכון לפנות זמן בימים סוערים כל כך הן בהיבט הבריאותי והן בהיבט הפוליטי למפגש שכזה, מעידה על החשיבות בה רואה השר את יישום חזון הריבונות. בתנועה מבטיחים להמשיך ולפעול בזירה הפוליטית ולהפעיל לחץ ציבורי ליישומו של חזון הריבונות ללא כל קשר לתכנית טראמפ הכורכת בין הריבונות להקמת מדינה פלשתינית בלב הארץ.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.
ריבונות - כתב עת מדיני
החקיקה שתבלום ויתורים ונסיגות
מערכת ריבונות
19-02-2025
חוק שמבקש להחיל על יהודה ושומרון את חוק משאל העם המונע מסירת שטח ריבוני לזרים נרקם בימים אלה. זו עדיין לא ריבונות, אבל צעד משמעותי לבלימת רעיונות מבית המדרש של אוסלו.
ריבונות - כתב עת מדיני
מהחטופים והמלחמה ועד הריבונות. אותו כשל, אותו מענה
מערכת ריבונות
19-02-2025
המסר שעובר מהיעדר הריבונות הוא אותו מסר שעובר מהתנהלות ישראל במלחמה ובמו"מ להשבת החטופים, ומילה אחת מתארת אותו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דרכים מעט שונות אל אותה מטרה
מערכת ריבונות
18-02-2025
על התעתוע שמאחורי הניסיון להציג את תנועת הפתח' של אבו מאזן כשונה מהותית מתנועת החמאס, ניסיון שתכליתו הצגת הרש"פ כפרטנר עתידי לייצוב האזור, מספר החוקר ואיש המודיעין בעבר, סא"ל במיל' יהונתן דחוח-הלוי.
ריבונות - כתב עת מדיני
כבר עשינו שלום ללא תמורה במטבע פלשתיני, וכך גם נעשה
מערכת ריבונות
18-02-2025
אינטרסים כלכליים, טכנולוגיים, מודיעיניים וביטחוניים הם שהובילו להסכמי אברהם שדילגו והתעלמו מהסוגיה הפלשתינית, כך משוכנע השר לשעבר איוב קרא המספר על מאחורי הקלעים של ההסכמים ההם ועל הסיכוי לקדם מהלכים דומים בקדנציית טראמפ הנכנסת.
ריבונות - כתב עת מדיני
דונלד טראמפ ככורש של דורנו
מערכת ריבונות
18-02-2025
מהלכיו ההיסטוריים של המלך כורש זיכו אותו, לפחות לתקופת מה, בתואר 'משיח'. האם מהלכיו הקודמים והצפויים של נשיא ארה"ב מצדיקים תואר כזה גם כלפיו? הרב שמואל אליהו בראיון.
ריבונות - כתב עת מדיני
​גיליון 18 של כתב העת ריבונות, מהפכת טראמפ, יצא לדרך
מערכת ריבונות
18-02-2025
תנועת הריבונות הוציאה לאור את גיליון 18 של כתב העת ריבונות ובו התייחסות מקיפה להזדמנות ההיסטורית הניצבת בפני ממשלת ישראל להובלת והגשמת הריבונות בתמיכה ועידוד אמריקאי.
ריבונות - כתב עת מדיני
הבסיס לריבונות בעידן טראמפ – ההכרה בזכותנו הבלעדית על הארץ
מערכת ריבונות
17-02-2025
חבר הכנסת עמית הלוי רואה בחזרת טראמפ לבית הלבן הזדמנות היסטורית להחלת ריבונות, אך זו תהיה תלויה בכמה צעדים הכרחיים שאמורים היו לצאת דרך זה מכבר.