מטה הבחירות של נוער הריבונות: רוצים ריבונות, יוצאים להצביע!

נוער הריבונות

צפו בתמונות ממטה יום הבחירות אותו הובילו עשרות חברי נוער הריבונות משמורת עוז וגאו"ן בקריאה לצאת ולהצביע למען ארץ ישראל.

מערכת ריבונות
24-03-2021

עשרות חברי תנועת נור הריבונות היו שותפים למטה יום הבחירות שנוהל בשמורת 'עוז וגאו"ן' וממנו עלתה הקריאה למחנה הימין לצאת ולהצביע למפלגות הנאמנות לארץ ישראל.

את יום הבחירות החלו פעילי המטה בתפילה משותפת במערת המכפלה, ולאורך היום כולו הגיעו למקום גם מועמדים ופעילים של המפלגות השונות על מנת לעודד את קריאתם לציבור מחנה הימין.

את האירוע כולו הובילה הקריאה: ״רוצים ריבונות יוצאים להצביע, אסור להיות שאננים ולהישאר בבית״. במקביל מטה הרכב הסתובב ברחבי גוש עציון לעידוד ודרבון מצביעים לצאת אל הקלפיות.

ראש המועצה האזורית שלמה נאמן פגש בפעילי המטה ואמר: ״אנו נסיים את היום הזה כאשר למעלה משניים וחצי מיליון יהודים יצאו מהבית להצביע בקלפי כדי להגיע לערכים מסויימים, כדי להגיע לממשלה מסויימת כדי להיות וכדי שהארץ הזו תנוהל בצורה לאומית ימנית. יש כאן אידיאולוגיה ובסך הכל ארבעה אנשים שאינם יודעים להסתדר. מדובר בראשי המפלגות כמו גדעון סער, נפתלי בנט, בצלאל סמוטריץ וראש הממשלה בנימין נתניהו. הם צריכים להתיישב בחדר ולהוביל אותנו לממשלת ימין ששניים וחצי מיליון איש יצאו להצביע עבורה. זה הזמן שיתפסו את עצמם בידיים ויבינו שזאת המשימה, להקים כאן ממשלת ימין״.





















 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
'כל עוד לא נעלה להר לא חזרנו הביתה'
מערכת ריבונות
27-10-2026
כדי לחולל מהפכה ולייהד את הגליל והנגב דרושה תפיסה תכנונית חדשה וכוללת. מתכנן הערים, האדריכל יורם גינזבורג, מספר על הטרגדיה היהודית בארץ ישראל, על האפליה המסוכנת ועל הדרך לצאת מהן.
ריבונות - כתב עת מדיני
הלוחות ושברי הלוחות של רפורמת לוין-רוטמן
מערכת ריבונות
27-10-2026
מכס ראשות ועדת חוקה ומשפט טווה ח"כ שמחה רוטמן בסבלנות וביסודיות את יישומה בפועל של הרפורמה לתיקון מערכת המשפט. על ההצלחות ועל מה שעוד נותר להשלים הוא מספר.
ריבונות - כתב עת מדיני
העצמת חבל התקומה – מענה לטרור וכורח ריבוני
מערכת ריבונות
27-10-2026
עם ההשקעות, התכנון המשותף ורצינות הממשלה הלך ונבנה האמון מול תושבי חבל התקומה וגבול הלבנון. השר אלקין: היעד הוא לא רק שיקום ההרס, אלא צמיחה והכפלת האוכלוסיה. המספרים כבר מדברים בשטח.
ריבונות - כתב עת מדיני
ישראל יוצאת מהמלחמה מחוזקת מאי פעם
מערכת ריבונות
22-10-2026
ההישגים הביטחוניים של המערכה הארוכה שנכפתה על ישראל הם ראשיתה של תנופה מדינית, כלכלית ודמוגרפית. ראש תכנית צ'רצ'יל משקיף במבט אופטימי על עתידה של ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
מסיפורי התנ"ך ועד משה זר. מורשת מתעוררת
מערכת ריבונות
22-10-2026
מהפכה של ממש מתחוללת באתרי המורשת ביהודה ושומרון. סיפורי התנ"ך מתעוררים לתחייה והמוני תיירים מהארץ ומחו"ל מגיעים לחזות בפלא שמחבר מחדש את העם היהודי לערש הולדתו.
ריבונות - כתב עת מדיני
אחרי הכול, זה או אנחנו או הם...
מערכת ריבונות
22-10-2026
החוקרת ד"ר מור אלטשולר מנתחת במבט מפוכח את המסרים הנוקבים של יום השבעה באוקטובר ואת הסיבות לחזרת השמאל לאותה מתכונת הרסנית ומסוכנת לעתיד מדינת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
היכן המנהיג בעל החזון והאומץ להחיל ריבונות?
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-10-2026
זכותנו על הארץ הזאת אינה מתחילה בהחלטה של האו״ם ואינה תלויה באישורו של העולם.
ריבונות - כתב עת מדיני
אין אלטרנטיבה. זה או ריבונות או סכנה קיומית
מערכת ריבונות
22-10-2026
כשמפלגות לאומיות נרתעות מלהציג חזון ריבונות ואת הדרך להגיע אליו, המשמעות היא קיבעון תודעתי, לחצים בינלאומיים ונסיגות שאחריתן מדינה פלשתינית. עו"ד נורדמן בראיון
ריבונות - כתב עת מדיני
תפיסת הביטחון והמדיניות של ישראל במקום אחר לחלוטין
מערכת ריבונות
22-10-2026
כורח המלחמה אילץ את ההנהגה הצבאית והמדינית לתקן שורה ארוכה של תפיסות שסינדלו אותה מול קשת האש שטוו סביבה האיראנית. פרופ' גבי סיבוני שהתריע והזהיר, מסכם את קץ הקונספציה.
ריבונות - כתב עת מדיני
כך נראית מהפכה ציונית שקטה
מערכת ריבונות
22-10-2026
בזה אחר זה פתח שר האוצר את צווארי הבקבוק שבלמו במשך עשרות שנים את ההתיישבות ביהודה ושומרון. ראש מועצת בקעת הירדן משתאה לנוכח המהפכה ומספר איך כל זה קרה.