תנועת הריבונות מצטרפת למאבק בתמיכה ברפורמה המשפטית: עשרות פעילים הפגינו מול ישיבת ההמשלה

מאיר אליפור

עשרות פעילי תנועת הריבונות הפגינו מול ישיבת הממשלה להבעת תמיכה בתיקון מערכת המשפט. ראשי התנועה: "רק עם תיקון מערכת המשפט תהיה פה דמוקרטיה אמיתית. הרפורמה חייבת לעבור"

מערכת ריבונות
12-03-2023


תנועת הריבונות הצטרפה (א' 12.3.23) למאבק למען החקיקה לתיקון מערכת המשפט. עשרות מפעילי התנועה, הגיעו יחד עם ראשי תנועת הריבונות יהודית קצובר ונדיה מטר למפגן תמיכה מול ישיבת הממשלה בירושלים. התנועה הצטרפה לתנועת "קול ישראל" ויחזקו את פעילותה בתקופה הקרובה. 

במהלך המפגן הגיעו השרה אורית סטרוק וח"כ אוהד טל מהציונות הדתית לחזק את הפעילים ולהודות להם על מפגן התמיכה.

יהודית קצובר, מראשי תנועת הריבונותה אמרה במקום: "באנו לחזק את הממשלה שתעביר את התיקונים הנדרשים במערכת המשפט. עד עכשיו הצבענו ימין וקיבלנו שמאל, רק עם תיקון מערכת המשפט תהיה פה דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה נצרכת באמת בשביל דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה באה לתקן את הצדדים הערכיים של מדינת ישראל, בעד התיישבות ובעד ביטחון. אנחנו מחזקים את ידי השר לוין וח"כ רוטמן בקידום השינויים ללא מורא. עם ישראל ינצח, הערכים הלאומיים ינצחו, זהו רצונו של רוב עם ישראל". 

שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות, אורית סטרוק, חיזקה את ידי הפעילים ואמרה: "אתם נציגיו של הרוב הגדול שהצביע בבחירות בעד הרפורמה במערכת המשפט, על זה הוא יצא להצביע, שלא יספרו לכם סיפורים. הציבור הזה סומך על נציגיו שיקדמו את הערכים שבגללם הוא הצביע להם ואת זה נעשה בעזרת ה'. אין לנו שום כוונה להתקפל, אנחנו יודעים שההצבעה בבחירות הייתה על הרפורמה, אין שום כוונה לסגת ממנה. המחאה של כל ה"לשעברים" מוכיחה שעם ישראל רצה אותנו בשלטון ולא אותם, ואנחנו נקיים את בחירתו של עם ישראל. אין היום תקשורת בישראל, כולה מגויסת למאבק השמאל הקיצוני והאנרכיסטי. מדינת ישראל לא תהיה דיקטטורה, אנחנו מבטלים את דיקטטורת בג"ץ ומאפשרים לדמוקרטיה להופיע". 

ח"כ אוהד טל הוסיף: "תודה שאתם באים לחזק את הממשלה. חייבים להעביר את הרפורמה. המחאות וההפגנות הן לא כנגד הרפורמה, אלא כנגד ממשלת הימין על מנת להפיל אותה, ולכן אנחנו חייבים להמשיך בנחישות בקידום הרפורמה".

בימים הקרובים צפויים חברי תנועת הריבונות, יחד עם תנועת 'קול ישראל', להמשיך בפעילות למען העברת הרפורמה. הפעילים צפויים לחלק בצמתים ברחבי הארץ סרטים בצבע כחול לתלייה על רכבים, אשר יביעו את התמיכה בהעברת הרפורמה.


על מנת שהיוזמה תגדל עלינו להפיץ מודעות, להדפיס עוד שלטים, חולצות, סרטים למכוניות ועוד. העלויות גבוהות מאוד ואנו קוראים לכם להכנס מתחת לאלונקה ולתרום למען המאמץ הלאומי. לחצו כאן לתרומות 
 















 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
רגע לפני הבחירות: קמפיין ריבונות טלוויזיוני
מערכת ריבונות
31-08-2026
"דקת הריבונות" היא כותרת קמפיין חדש בהובלת תנועת הריבונות ובשיתוף ערוץ 14 להשבת שיח הריבונות למרכז התודעה הישראלית לקראת יום הבחירות המתקרב.
ריבונות - כתב עת מדיני
אלימות המתנחלים - מה באמת קרה בקוצרא
מערכת ריבונות
14-08-2026
הקמפיין סביב "אלימות המתנחלים" מצא את ה"כוכב התורן" שלו בכפר הערבי קוצרא, מדרום לשכם — והפעם נראה שאפילו שגריר ארה"ב מייק האקבי נפל בשבי הנרטיב. מאמר מערכת באתר 'המהדורה היהודית'
ריבונות - כתב עת מדיני
קמפיין "אלימות המתנחלים" הוא פרק ב' של שקר הרעב בעזה
מערכת ריבונות
14-08-2026
הספין התורן בקמפיין נגד ההתיישבות מראה שמדובר בקרב על האמת מול מיתוג פרוגרסיבי המציג לעולם את הסרט רק מהאמצע. מאמרו של שלמה פילבר באתר ערוץ 14
ריבונות - כתב עת מדיני
אוגוסט. כולם בחופש. חמאס לא.
יהודית קצובר ונדיה מטר
14-08-2026
דווקא עכשיו, כשנדמה שהכול קצת נעצר, בעזה קורים דברים שאסור להתעלם מהם
ריבונות - כתב עת מדיני
​תמרור אזהרה אדום בוהק מ''מפת הדרכים'' למדינת טרור
מערכת ריבונות
07-08-2026
פעילי תנועת הריבונות ופורום הגבורה בקריאה לשרי הקבינט: עיצרו את התכנית המבקשת לחזור למסלול אסון המדינה הפלשתינית.
ריבונות - כתב עת מדיני
​תנועת הריבונות לקבינט: "עצרו את מפת הדרכים ומסמך 20 הנקודות!"
מערכת ריבונות
05-08-2026
במכתב שנשלח לראש הממשלה ולחברי הקבינט המדיני-ביטחוני בעקבות כניסת מועצת השלום לרצועת עזה, קוראים תנועת הריבונות לעצור את קידום תוכנית 'מפת הדרכים'. "המתווה מחזיר את מדינת ישראל למציאות הביטחונית שקדמה ל־7 באוקטובר"
ריבונות - כתב עת מדיני
סמינריון מנהיגות לנוער הריבונות בתמונות
מערכת ריבונות
22-07-2026
קבלו הצצה מצולמת לכמה רגעים מתוך סמינריון הקיץ למנהיגות בו השתתפו עשרות מחברי תנועת נוער הריבונות. נערכים לפעילות ריבונות מואצת.
ריבונות - כתב עת מדיני
אל תתנו למילת הקסם 'אחדות' לשתק אתכם
מערכת ריבונות
22-07-2026
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר, עומר רחמים, מזהיר מסירוס הימין ותפיסותיו באמצעות ניצול מושגי הממלכתיות, האחדות ואהבת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
תשעה באב – לא הרומאים על ספסל הנאשמים
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-07-2026
אילו תשעה באב היה מתקיים היום בבית משפט – את מי היינו מושיבים על ספסל הנאשמים?
ריבונות - כתב עת מדיני
סיור של אמונה, ריבונות ומעשה
מערכת ריבונות
17-07-2026
קם דור חדש אשר לא ידע את אוסלו, דור בריא הנצמד לאדמת ארץ ישראל, שזכותנו על כולה, דור שלא נותן לבלבל אותו